VÅRA RUM

Rumskategorier

Hotellet har 19 rum, 34 bäddar i sex olika rumstyper. De individuellt inredda rummen ligger 1-2 trappor upp. Eftersom hiss saknas, hjälper vi Dig gärna att bära bagaget!

Samtliga rum har TV med basutbud, skrivbord belysning, dusch/toa, ekologiska hygienprodukter, hårtork och mörkläggningsgardiner.

Några rum finns till Dig som reser med husdjur!

Kuddar och täcken är av syntetmaterial.

Vi använder inga plastpåsar i papperskorgar.

I rumspriset ingår frukost, Wi-Fi, kaffe/te, frukt och kakor. Här kan du även låna gångstavar, böcker och läsglasögon om du glömt dina egna!

Boka rum
Priskalender

Enkelrum

Enkelrummen har en 90 cm bred säng, sköna täcken och kuddar. Skrivbord med belysning, en stol, en fåtölj och garderob. Badrum med toalett och dusch, hårtork och väskbärare.
Rummets storlek: 9m2.

Dubbelrum

Vissa dubbelrum har 180cm bred säng, och andra har 160cm bred säng, sköna täcken och kuddar. Skrivbord med belysning, två stolar och garderob. Badrum med toalett och dusch, hårtork, väskbärare och minibar. Rummets storlek: 10m2.

Princessrum

Prinsessrummen har en 140cm bred säng, sköna täcken och kuddar. Skrivbord med belysning, en stol och garderob. Badrum med toalett och dusch, hårtork och väskbärare. Rummets storlek: 9m2.

Kombirum

Kombi rummen har två 90cm breda separerade enkelsängar, sköna täcken och kuddar. En minibar, skrivbord med belysning, en stol och garderob. Badrum med toalett och dusch, hårtork och väskbärare.

Rummets storlek: 9m2.

Familjerum

Familjerummen har en 160cm bred dubbelsäng och två 90cm breda enkelsängar, sköna täcken och kuddar. Skrivbord med belysning, två stolar och garderob. Två badrum med toalett och dusch, hårtork och väskbärare. I vissa rum en bäddsoffa och minibar.
Rummets storlek: 10m2.

Juniorsvit

Juniorsviten har en 180cm bred dubbelsäng och en 180cm bäddsoffa, sköna täcken och kuddar. Skrivbord med belysning, fåtölj, sittgrupp, minibar, två tv och garderob. Badrum med toalett och dusch, hårtork, två morgonrockar, och väskbärare.
Rummets storlek: 22m2.