BISTRO AQVA

Restaurang & Bar

Restaurangen ligger på hotellets första plan. Här serverar vi Dig frukostbuffé, Fika och Middag. Många råvaror är närproducerade från Vänern och trakterna omkring Mariestad. Vi som arbetar på hotellet har ett stort intresse av det som naturen har att erbjuda, då vi både fiskar, plockar bär och svamp till vårt kök. Våra goda kvalitetsviner är dock längre ifrån och produceras av familjen Tommasis gårdar i Italien. Från dem direktimporterar vi även Olivolja och kan erbjuda dig fina viner som Amarone, Ripasso mm

Köket håller öppet måndag till torsdag i första hand för våra hotellgäster kl 18:00 – 20:00, då serverar vi dig Middag. Från frukost och fram till kvällen bjuder vi dig på kaffe med dopp. På Fredag och lördag tar vi endast emot gruppbokningar. Du som kanske inte bor hos oss men ändå vill äta frukost är hjärtligt välkommen, klokt att förboka. Du kan oxå slinka in och ta en öl i baren!

Frukostbuffé

Vår frukostbuffé är mycket omtyckt. Vi serverar en traditionell frukost med varma och kalla rätter. Nygräddat bröd, frukt och grönt!

Öppettider:

Vardagar 6.30-9.00

Helger 8.00-10.00

Önskas specialkost meddela oss gärna innan ankomst tack.

Kaffe &Dopp


Vi älskar att baka på bär och frukt vi plockar! Fröknäcke till dig som inte tycker om socker. Vill du ta med recept på våra bakverk så går det utmärkt!

Middag

Kommer du trött efter arbetsdagen kanske det är skönt att äta mat och snabbt få återhämta sig med sömnen?!

Middag bjuder vi på! 

Må- To kl 18-20

Menyn varierar.

Drycker

Lokalöl från mikrobryggerier i Mariestad och Östersundet vid Torsö är poppis. De finns även i systembolaget intill om man vill köpa med hem. Marietadsölel är givet naturligtvis! Bubbel, varma och kalla drinkar, Whisky, Viner, Calvados, Konjak mm finns att avnjuta tillsammans med våra egengjorda potatischips vid säsong.

Råvaror

Närproducerat och småskaliga leverantörer från Mariestad, Torsö, Dillö och Brommö är våra samarbetspartners.

Grupper

Vi tar gärna hand om Dina vänner om du vill ha ett mindre party eller andra arrangemang. Vi planerar menyn tillsammans utifrån våra specialiteter.