Ankomst   Select date Avresa   Select date Sök Rum    

Du är vår guldgäst

Som gäst på Hotell Aqva tar Du del av vårt värdskap och vi välkomnar Dig alltid med en kopp kaffe. Vi är måna om att ge Dig en bra start på Din dag och förser Dig med en riklig frukost. Fråga oss om vad Du kan göra när Du är i Mariestad, vi tipsar om härliga promenader och utflykter i närområdet.

Våra gästrum

Hotellet har 19 rum och 34 bäddar. Både dubbelrum, enkelrum, familjerum och en Juniorsvit. De individuellt inredda rummen ligger 1-2 trappor upp. Eftersom hiss saknas, hjälper vi Dig gärna bära väskorna. Samtliga rum är utrustade med TV och normalt kanalutbud, dusch/wc och hårtork. I rumspriset ingår frukost, WiFi, kabel-tv, kaffe/te, frukt och kakor. Här kan du även låna gångstavar, böcker och läsglasögon om du glömt dina egna!

Juniorsvit

Juniorsviten erbjuder två härliga 90 cm breda sängar och sköna kuddar. I allrumsdelen finns bäddsoffa, soffbord och två stolar. I sovrumsdelen finns arbetsbord, stol och sängarna.

Frukostbuffén serveras i Restaurangen

Vi serverar en mycket uppskattad buffé med varma och kalla rätter. Bacon, äggröra, köttbullar, prinskorv, ostgratinerade tomater, räkmajonäsägg, frukt/grönt, yoghurt, fil, juicer, marmelader, kravmärkt kaffe mm. Vill du ha nyttig havregrynsgröt kokar vi det!

Bröd hämtas från lokala bagaren och rykande varma baguetter givetvis! Vi bakar egna skorpor, kakor, och hälsoknäck. Blåbärspajer av egenplockade blåbär från skogarna på Torsö utanför Mariestad i Vänern är pricken över i till kaffet!

Incheckning från 15.00
Utcheckning senast 11.00
 
Receptionen är öppen och bemannad
Vardagar 7:00 – 11:00 och 16:00 – 21:00
Helger 8.00 - 11.00
 
Frukostbuffé serveras
Vardagar 7:00 – 9:00
Helger 8.00 - 10.00

Dygnetrunt +46 501-195 15 för kontakt med personal